Mediation Kamer Amsterdam

In samenwerking met JHmedia heeft DoorDarius eind 2014 mediationkameramsterdam.nl opgezet. Mediation Kamer Amsterdam had behoefte om hun klanten en bezoekers snel van informatie te voorzien: niet alleen op de computer maar ook op tablet en telefoon. De keuze viel al snel op een responsive website.

Deze website verzorgt bezoekers snel van informatie over Mediation Kamer Amsterdam, mediation, het laatste nieuws hierover en de partners zelf.

Website Mediation Kamer Amsterdam

Over Mediation Kamer Amsterdam

De Mediation Kamer Amsterdam (MKA) bestaat uit senior professionals, werkzaam in het bedrijfsleven en de zakelijke dienstverlening. In combinatie met hun reguliere werkzaamheden houden de partners van MKA zich bezig met mediation en bemiddeling van zakelijke geschillen.

De partners van MKA staan zelf met beide benen in de zakelijke praktijk. Zij kennen de wereld waarin hun opdrachtgevers opereren en begrijpen hun probleem. Hierdoor kunnen zij snel tot de kern van de zaak komen en eigen praktijkervaring stelt hen in staat te overzien of oplossingen realistisch en uitvoerbaar zijn.

Bekijk dit projectOok zo'n website of benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op!